Tunnus


Kotijoukkueen Asuntovahti


Kotijoukkueen Asuntovahti on maksuton vahtipalvelu sinulle, mikäli haluat saada tiedot myyntiin ja vuokraukseen tulevista kohteista ennen kuin ne ehtivät internet-sivustoille sekä lehtien palstoille. Vahtipalvelua käyttämällä saat myös tiedot kohteista vaikka ne olisivat nk. hiljaisessa myynnissä sekä saat tiedot myös niistä kohteista, joissa omistaja ei heti halua aloittaa julkista myyntiä.

Tekemällä asuntovahdin Kotijoukkueelle, saat sähköpostiisi tiedon uusista toiveidesi mukaisista kohteista viipymättä kun kohde on valmisteltu myyntiin. Tämän jälkeen Kotijoukkue ottaa asiakkaaseen yhteyttä antaakseen kohteesta lisätietoja sekä tarjoaa kohteeseen yksityisesittelyä.

Palvelu on maksuton ja voimassa sopimuksen mukaan. Voit myös perua vahdin aina halutessasi, mikäli unelmiesi koti löytyy nopeasti ja et enää tarvitse uusista kohteista tietoja. Vahteja voi olla myös samaan aikaan useita mikäli etsit eri alueilta esim. sijoitusasuntoja.


Minkälaista kotia Sinä etsit?

Rastita haluamasi vaihtoehdot. Annetut tiedot tallennetaan asiakasrekisteriimme ja asiakkaalle tehdään vahtipalvelu, joka ilmoittaa myyntiin tulevista kohteista ennenkuin ne julkaistaan avoimeen myyntiin. Jättämällä yhteystiedot, asiakas antaa luvan valitsemalleen Kotijoukkueen toimistolle olemaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.


-

-

-

-


Täytä vielä yhteystietosi ja lähetä lomake


* Pakollinen kenttä