Tilaa arviokäynti | Rekrytointi | Palaute | Yhteydenotto | Etusivu
Ostamassa asuntoa Myymässä asuntoa Seinäjoki Vaasa Helsinki Vuokraamassa vuokra-asunto Seinäjoki Vaasa Helsinki Arviot kirjallinen kiinteistöarvio arviokirja Kotijoukkue toimisto yhteystiedot
helsinki
paakaupunkiseutu
espoo
Hämeenlinna
kauniainen
kirkkonummi
ruka
seinajoki
tampere
vaasa
vantaa
kokkola
jyvaskyla
pori

 

 

 

Hannu Juutti

Nimi: Hannu Juutti
Gsm: 040 714 6683
Sähköposti: etunimi.sukunimi@kotijoukkue.fi


Alan kokemus: Välitysalalle jo vuonna 1975. Tästä eteenpäin alalla pois lukien vuodet 1988-1992, jotka vierähtivät talotehtaan palveluksessa. Sen jälkeen löysin itseni toimistovetäjän tehtävistä Porissa valtakunnallisessa välitysketjussa. Kokemusta on vaikka muille jakaa!

Alan koulutus: LKV, Auktorisoitu kiinteistöarvioija AKA –yleisauktorisoitu ja myös AKA –asunnot ja myös KHK pätevyys eli Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistöarvioija.

Yleistä: Päätehtävänä erilaiset kirjalliset arviokirjat asunnoista toimitiloihin (tehtaat, kauppakeskukset, hotellit) Moneen eri käyttöön vakuus, kirjanpito, kauppa, perinnönjako jne. Rooli uudessa joukkueessa on toppuutella hätäisempiä ja katsoa, että arvot ovat oikeat. Suomen tuntemus on kasvanut laajaksi arvioiden viedessä milloin mihinkin suuntaan. Kauppaakin tehdään, kun ehditään ja kesäaika menee erityisesti loma-asuntojen parissa.

Koti omakotitalo Seinäjoella ja se "muu mansikka" löytyy Satakunnasta Luvialta järven rannasta.
Harrastuksia työn lisäksi jonkinasteinen liikunta aina, mutta hiihtoon on erityistä intohimoa .  Muita harrastuksia rotary toiminta ja maanpuolustukseen liittyvät asiat. Perhovehkeitäkin on, mutta rajallinen vapaa-aika säästää kalat ainakin toistaiseksi!

Motto: Kaikella on arvonsa – oikea arvonsa!

Hannu
Mainostoimisto BSTR Luova Konttori Seinäjoki ja Vaasa