Katri Kekälinen

Katri Kekälinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

040 777 5696 | katri.kekalinen@kotijoukkue.fi

Saatat myös tuntea minut nimellä Autio, mutta mennään nyt toistaiseksi tyttönimellä, kunnes Bruce Willis suostuu kosintaani...

Olen ikuinen 21-vuotias (ajokortti väittää kylläkin että olisin yli 30, en ymmärrä...) monella alalla elantoani tienannut asiakaspalvelija. Olen ollut 16-vuotiaasta lähtien töissä tauotta, myyjänä mm. kaupassa, kahvilassa, baarissa ja ravintolassa sekä yrittäjänä siivousalalla, kahvilan pitäjänä ja myymälöiden kalusteasentajana. Nyt on pari vuotta takana asuntojen myynnin parissa ja vihdoin tuntuu että olen löytänyt kutsumukseni. Perusasiat alalta ovat siis kunnossa ja nyt nostetaan rimaa korkeammalle! Palvelen asiakaslähtöisesti suurella sydämellä, joustavasti ja olen aina tavoitettavissa aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä.

Mutta vaikka täysillä tehdäänkin, jokaiseen asiakkaaseen huolellisesti paneutuen, hauskaakin saa ja PITÄÄ olla! Pilke silmäkulmassa, arjen huumorista ja erityisesti hyvistä puujalka- ja blondivitseistä nauttien. :)

Vapaa-aika :

Yritän pitää kunnostani huolta hikoilemalla päivittäin. Vastapainoksi illat kuluvat sohvan nurkassa suklaata syöden, komediasarjoja katsellen - ettei siis vaan pääsisi laihtumaan. Puuhastelen myös henkilökohtaisen avustajan hommissa.

Motto :

Kohtele toisia kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. What goes around, comes around.

Ota Yhteyttä