Suomen paras näkyvyys automaattisesti

Kaikki Kotijoukkueelle myytäväksi tulevat kohteet näkyvät automaattisesti alueen ykkösmediassa sekä Etuovi- ja Oikotie-palveluissa, jolloin asuntosi näkyvyys on taattu. Laita siis asuntosi Kotijoukkueelle myyntiin.

Jätä yhteystietosi, niin henkilökuntamme ottaa sinuun yhteyttä.

Myytävän kohteen tiedot:

Arviokäynti asunnon myyntiä varten on maksuton kunkin Kotijoukkue-toimiston toimialueella. Jokaisen toimiston välityspalkkion näet toimiston omalta sivulta. Toimistojen sivut löydät yläreunan Kotijoukkue –linkin takaa.

* Pakollinen kenttä

Aluksi edustajamme arvioi asunnon toteutuvan kauppahinnan. Sen jälkeen sovitaan yhdessä hinta, jota tavoitellaan ja päätetään lähtöhinta, joka tulee näkymään asunnon markkinoinnissa ja josta ostajat voivat tehdä tarjouksia ylöspäin. Lähtöhinnan on oltava houkutteleva, mutta asiallinen.

Kun Tarjouskauppa-kohteen myynti alkaa, kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat ilmoittautua kohteen seuraajiksi. Näin he saavat automaattisesti tiedon sähköpostiinsa aina, kun kohteeseen tulee uusia tarjouksia. Kohteen Tarjouskauppa-sivulla näkyy, kuinka monta ihmistä seuraa kohteen myyntiä.

Ostajaehdokkaat tekevät edustajalle Tarjouskauppa-kohteesta kirjallisia tarjouksia lähtöhinnasta ylöspäin. Tarjousten on oltava voimassa vähintään 48 tuntia, jotta muut ostajaehdokkaat ehtivät halutessaan tehdä oman tarjouksensa. Tarjouksen voi tehdä myös ehdollisena. Tarjoukset ovat aina sitovia.

Edustaja ottaa tarjoukset vastaan ja varmistaa, että niihin kirjataan kaikki tarvittavat ehdot. Edustaja esittelee myyjälle mahdollisimman nopeasti ostajaehdokkaiden tekemät tarjoukset.

Kirjalliset tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä Internetissä. Tarjouksen tehneet ja kohteen seuraajat saavat tiedon automaattisesti aina, kun uusi tarjous tulee. Silloin kaikki kiinnostuneet tietävät, onko asunnosta tehty muita tarjouksia ja minkä korkuisia ne ovat olleet.

Kun myyjä saa tarjouksen, hänellä on kaksi vaihtoehtoa: hylätä tarjous ja odottaa muita tarjouksia tai hyväksyä tarjous. Myyjä voi hyväksyä tarjouksen aikaisintaan sen oltua voimassa 44 tuntia. Hylätyt tarjoukset näkyvät Tarjouskauppa-sivulla harmaina.

Kun asunnosta tarjottu hinta ja muut kaupan ehdot sopivat myyjälle, hän hyväksyy tarjouksen. Asunnon myyntiä seuranneet tai tarjouksia tehneet saavat tiedon hyväksytystä tarjouksesta. Edustaja järjestää kaupantekotilaisuuden.

Tarjouskaupalla myytävän kohteen tiedot:

Arviokäynti asunnon myyntiä varten on maksuton kunkin Kotijoukkue-toimiston toimialueella. Jokaisen toimiston välityspalkkion näet toimiston omalta sivulta. Toimistojen sivut löydät yläreunan Kotijoukkue –linkin takaa.

* Pakollinen kenttä