Outi Öhman

Outi Öhman

Yrittäjä, KED

044 981 1561 | outi.ohman@kotijoukkue.fi

Olen suorittanut alemman korkeakoulututkinnon kansainvälisestä hallinnosta vuonna 1997. Elämääni on kuulunut tiiviinä osana monenlainen liikunta aina, erityisesti kaikki ulkoilmassa tapahtuva reippailu. Olen ollut myös intohimoinen maailmanmatkaaja ja olen asunut Sveitsissä, Ranskassa ja Intiassa elämäni aikana. Maailmaan tutustuminen ”kotiporttien” ulkopuolella on avannut silmäni näkemään kokonaisuutta ja elämää toivottavasti viisaampana. Viimeiset 15 vuotta ovat olleet myös elämäni jooga-aikaa. Jooga on minulle sydämen asia ja oppi, jota harjoitan , opiskelen ja myös opetan. Jooga on ollut minulle tärkeä oppi hellittämisen ja hetkessä elämisen merkityksen ymmärtämisessä.

Asun taivaansinisen värisessä rintamamiestalossa kolmen iloisen lapseni ja pienen villakoiran kanssa. Lapset ja lasten kanssa ulkoilu ja puuhastelu täyttävät kaiken vapaa-aikani. Pidän ulkoilusta ja erityisen lumoutunut olen luontoon ja luonnossa samoiluun aina kun siihen on mahdollisuus. Toinen vanhempani on kotoisin Lapista ja Lappi ja tunturit ovatkin tärkeä osa elämääni. Lomailemme Lapissa Inarin järvellä säännöllisesti. Lapin maisema, tunturit ja kirkkaat järvet ovat minun sielunmaisemaani vahvimmin. Uskon, että rehellisyys ja avoimuus ovat avain selkeälle ja hyvälle tulevaisuudelle.

Ajattelen, että koti on ihmiselle paikka joka lopulta vaikuttaa myös kaikkeen muuhun elämässämme. Kodissamme me uudistumme, lepäämme ja rakennamme elämäämme.

Olen mielelläni mukana auttamassa kaikkien haaveiden ja muutosten suhteen kaikissa kotiin liittyvissä asioissa. Teen työtäni aina asiakaan ehdoilla ja sydämellä.

Ota Yhteyttä