Asunto Oy Vaasan Satumetsäntie 2AS OY VAASAN SATUMETSÄNTIE 2 Rakennetaan Vaasan Gerbyn kaupunginosaan rauhalliselle ja luonnonläheiselle alueelle. Tontti sijaitsee meren läheisyydessä kävelyetäisyyden päässä merestä hyvien ulkoilumaastojen ääressä. Palvelut kuten kauppa, päiväkoti, koulu ovat lähietäisyydellä. Alskatintien uudistuksen valmistuttua kulkuyhteydet keskustaan ja ympäristöön muuttuvat erittäin hyviksi.

Yhtiöön rakennetaan 4 asuntoa kahteen kaksikerroksiseen paritaloon. Yhtiöön kuuluu myös autokatos. Huoneistojen valoisuuteen ja toimiviin pohjaratkaisuihin on helppo ihastua. Lisätilaa antavat katetut parvekkeet ja terassit, mitkä on mahdollista saada lasitettuna. Huoneistolle on mahdollista ostaa autokatospaikka sekä autopaikka. Kohteemme ovat ammattitaitoisten suunnittelijoiden suunnittelemia ja ne ovat ulkoasultaan aikaa kestäviä ja ympäristöön istuvia.

Vesikiertoinen lattialämmitys hoituu ympäristöystävällisesti maan omalla energialla. Rakennamme asunnot huolella ihmisille kodeiksi, joissa arjen toimivuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Rakentamamme kodit edustavat korkeaa kotimaista laatua joissa on otettu huomioon energiatehokkuus ja ekologisuus.Huoneistot, koot ja pohjakuvat:

5h+k+khh+ph+s, 122 m², 2 kpl

Vh. 314.000 €

Pohjakuva

4h+k+khh+ph+s, 110 m², 2 kpl

Vh. 285.000 €

Pohjakuva

Kiinnostuitko AS Oy Vaasan Satumetsäntie 2:n asunnoista? Haluatko lisätietoja tai tehdä varauksen? Täytä ja lähetä lomake, niin Vaasan Kotijoukkueen henkilökunta on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

* Pakollinen kenttä