Tule Kotijoukkue-yrittäjäksi

Onko sinulla jo kiinteistönvälitystoimisto ja haluaisit liittyä Kotijoukkueeseen tai haluatko oman kiinteistönvälitystoimiston?
Ryhdy Kotijoukkue-yrittäjäksi. Lupaamme sinulle alan parhaan franchisesopimuksen. Kotijoukkue-yrittäjänä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus menestyä.

Lue 12 hyvää syytä, miksi ryhtyä Kotijoukkue-franchiseyrittäjäksi

Kotijoukkueella on markkinoiden edullisin franchisemaksu, vain 5 %. Tähän pystytään, koska ketjulla ei ole raskasta hallintoa, joka pitäisi rahoittaa franchisemaksuilla.

Jokainen Kotijoukkue tekee päätökset itse paikalliset olosuhteet huomioiden. Kotijoukkueessa luotetaan yrittäjän paikallistuntemukseen. Saat ketjun edut, mutta voit pitää yrittäjän vapauden.

Kotijoukkue-yrittäjä saa yksinoikeuden oman alueensa sähköisiin liideihin, mutta voi toimia ilman aluerajoja.

Ei liittymismaksua! Kotijoukkueeseen liittyminen on edullista ja nopeaa. Yrittäjälle ei tule suuria aloituskustannuksia ja käytännön asiat saadaan järjestettyä nopeasti.

Kotijoukkueeseen liittyminen on helppoa. Kotijoukkueeseen liittymistä helpottaa kattava franchisekäsikirja ja muu aloitustuki.

Kotijoukkueen franchiseyrittäjänä saat muiden kaupunkien Kotijoukkueiden siirtohankinnat.

Kotijoukkueen yrittäjänä saat hyvät sopimukset monien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kotijoukkue omistaa mm. Suomen suurimman itsemyyjien asuntoportaalin Solo.fi:n. Oman alueen Solo.fi:n asiakasrekisteri on Kotijoukkue-yrittäjän käytettävissä.

Kotijoukkueella on laajat ja pitkäaikaiset kumppanuussuhteet rakentajiin ja moniin muihin kiinteistömarkkinoilla toimiviin tahoihin.

Kotijoukkueen yrittäjänä pääset osaksi voittavaa organisaatiota ja kivoja ihmisiä.

Kotijoukkue yrittäjänä saat asuntoilmoituksillesi Suomen parhaan näkyvyyden.

Ei pöytämaksuja tai muita kiinteitä kuukausikuluja.

Yhteenveto: Kotijoukkue-yrittäjänä saat vastinetta 5 %-franchisemaksulle, joka on lähes 40 % edullisempi kuin muilla. Kotijoukkueen franchisesopimus ei ole vain alan edullisin, vaan saat myös enemmän vastinetta rahoillesi kuin kilpailijoiden franchisesopimuksista.

Perusta oma Kotijoukkue. Ota yhteyttä luottamuksellisesti

Juuso Lehto

Juuso Lehto

Kenttäjohtaja, LKV, YKV

040 714 6695

juuso.lehto@kotijoukkue.fi

Tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

* Pakollinen kenttä