Kiinteistönvälittäjiä Helsingin asuntomyymälään

Liity osaksi kasvavaa valtakunnallista välittäjäverkostoamme.

Palkkaamme Helsingin asuntomyymäläämme uusia kiinteistönvälittäjiä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi hyvät edut sekä työpaikan valtakunnallisessa Kotijoukkue-kiinteistönvälitysketjussa, joka toimii tällä hetkellä 15 paikkakunnalla Suomen suurimmissa kaupungeissa. Odotamme sinulta kokemusta sekä näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, laajaa verkostoa Helsingin talousalueella sekä oikeanlaista asennetta tavoitteelliseen työntekoon ja asiakaspalvelu- sekä tiimityöskentelytaitoa.

Olet ehkä toiminut jo muissa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä jo aiemmin ja haaveilet urasta kiinteistöalalla. Ennen kaikkea toivomme, että menestyminen on sinulle tärkeää ja asiakaspalvelu on sinulla lähellä sydäntä. LKV- tutkinto sekä kokemus kiinteistönvälitysalalta luetaan eduksi mutta ei ole pakollinen. Tarpeen vaatiessa koulutamme sinut tehtävään huolellisesti varmistaaksemme, että saat parhaat mahdolliset lähtökohdat onnistuaksesi työssä.

Jätä hakemus osoitteeseen tomi.berggren@kotijoukkue.fi mikäli kiinnostuit tehtävästä. Liitä hakemukseesi cv sekä avoin hakemus jossa kerrot miksi juuri sinä olisit paras henkilö hoitamaan tätä tehtävää. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Tomi Berggren

Tomi Berggren

myyntijohtaja, LKV