3D-tilaesittelyt veloituksetta kaikkiin uusiin myyntitoimeksiantoihin huhti-toukokuun ajan!

Uusiin myyntitoimeksiantoihin laadukas 3D-tilaesittely kaupan päälle toukokuun loppuun saakka. Kampanja voimassa Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä sekä Seinäjoella. Tampereella tarjoamme kaikkiin uusiin myyntitoimeksiantoihin videoesittelyn. Kampanja-aika 20.3.-31.5.2020.

Kotijoukkue parantaa asiakkaidensa palvelukokemusta ottamalla laadukkaat Kotijoukkue 3D-tilaesittelyt asuntojen markkinoinnin vakiokalustoon. Nyt kohteisiin pääsee tutustumaan virtuaalisesti kotisohvalta omalla tietokoneella tai älypuhelimella. Toimi nyt, kampanja voimassa 31.5.2020 asti!

Nyt toukokuun loppuun asti Kotijoukkue 3D-tilakuvaus kaupan päälle kaikkiin uusiin myyntitoimeksiantoihin Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä sekä Seinäjoella. Tampereella kampanjan ajan tarjoamme asiakkaillemme kohteen videoesittelyn 3D-tilakuvauksen sijaan.

Laadukkaat 3D-tilaesittelyt ja videoesittelyt ovat korvaamattomia apuvälineitä kotisi myynnissä nyt kun yleisesittelyjä on rajoitettu. Ostajat pääsevät tutustumaan myyntiin tuleviin koteihin tietokoneiltaan tai älypuhelimiltaan yksityiskohtaisesti melkein kuin olisivat itse paikan päällä.

Kotijoukkueen 3D-tilaesittelyjä kohteistamme:

https://my.matterport.com/show/?m=GG6uut6cWvj&brand=0

https://my.matterport.com/show/?m=2tg3JiouR1N&brand=0&sr=-2.88,1.5&ss=10

 

Tilaa ilmainen arviokäynti!

 

Kotijoukkue käsittelee tietojasi yrityksen tietosuojakäytännön mukaisesti.