3D-tilaesittelyt veloituksetta kaikkiin uusiin myyntitoimeksiantoihin huhti-toukokuun ajan!

Uusiin myyntitoimeksiantoihin laadukas 3D-tilaesittely kaupan päälle toukokuun loppuun saakka. Kampanja voimassa Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä sekä Seinäjoella. Tampereella tarjoamme kaikkiin uusiin myyntitoimeksiantoihin videoesittelyn. Kampanja-aika 20.3.-31.5.2020.

Kotijoukkue parantaa asiakkaidensa palvelukokemusta ottamalla laadukkaat 3D-tilaesittelyt asuntojen markkinoinnin vakiokalustoon.

Tarjoamme heti alkuun kaikille toimeksiantajillemme Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä sekä Seinäjoella mahdollisuuden laadukkaaseen Kotijoukkue 3D-tilaesittelyyn, joka mahdollistaa kohteeseen tutustumisen kotisohvaltasi kuin olisit itse paikan päällä. Tampereella kampanjan ajan tarjoamme asiakkaillemme kohteen videoesittelyn 3D-tilakuvauksen sijaan.

Suuri osa kodinostajista ja asuntosijoittajista seuraavat aktiivisesti myyntiin tulevia kohteita verkossa vahtipalveluiden avulla, ja esikarsinta potentiaalisista kohteista tehdään nyt jo etänä. Kun verkossa oleva materiaali tarjoaa riittävän informaation ja se on korkealaatuista, asiakas pystyy tekemään alustavan ostopäätöksen jo kotisohvallaan. Siksi verkossa olevaan materiaaliin tulee erityisesti panostaa. Lisäksi on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaalle tarjotaan myös parasta mahdollista henkilökohtaista palvelua joustavien yksityisesittelyjen avulla. Lopulliset ostopäätökset tehdään kuitenkin aina katselmuksen jälkeen, vaikka materiaali verkossa olisi täydellistä.

Ahkerat välittäjämme 15 paikkakunnalla varmistavat sen, että reagointi tuleviin yhteydenottoihin on ripeää ja asiakkaalle löytyy oma henkilökohtainen esittelymahdollisuus joustavasti.

Vaikka et haluaisi heti aloittaa myyntiä, hyödynnä kevään kampanjaetu tekemällä toimeksianto kanssamme 20.3.–31.5.2020 välisenä aikana. Asuntosi julkinen myynti voidaan aloittaa myöhemmin, mutta voimme tehdä kohteen myyntivalmistelut jo valmiiksi sekä tarjota kohdetta potentiaalisille ostajille ilman, että asunto on esillä esim. verkkoportaaleissa.

Kotijoukkueen 3D-tilaesittely näyttää tältä: https://my.matterport.com/show/?m=2tg3JiouR1N&brand=0&sr=-2.88,1.5&ss=10

Tilaa ilmainen arviokäynti!

 

Kotijoukkue käsittelee tietojasi yrityksen tietosuojakäytännön mukaisesti.