As Oy Vaasan Hehku

Nuotiopiiri 45-49

Kuvaus

RAKENTAMINEN ALOITETTU!!

Uusi koti hyvällä sijainnilla! Asunto Oy Vaasan Hehku tarjoaa viihtyisää ja tasokasta asumista Länsiniityssä. Länsiniitty on lapsiperheiden suosima kasvava alue. Täällä on ympärillä paljon luontoa, rauhallisuutta ja hyvät ulkoilumahdollisuudet.

Asunnot ovat toiminnallisia ja edustavat laadukasta rakentamista. Ensimmäisessä kerroksessa keittiö yhdistyy valoisaan ja avaraan olohuoneeseen. Sauna, kylpyhuone ja kodinhoitohuone samassa tunnelmallisessa tilassa. Erillinen kylpyhuone/wc yläkerrassa ja paljon säilytystilaa lisäämässä asumismukavuutta. Asunnot lämpiävät taloudellisesti energiaa säästävällä maalämmöllä ja vesikiertoinen lattialämmitys tuovat asumismukavuutta. Jalat, jotka aistivat vedon ja viileyden, pysyvät lämpiminä. Myös sisustaminen helpottuu, kun seinillä ei ole putkia eikä pattereita.

Helppoa arkea ja huoletonta elämää! Saat upouuden tasokkaan kodin, ilman stressiä ja huolta rakentamisesta. Asuntojen hieno sijainti ja ensiluokkainen varustelutaso takaavat sujuvan arjen. Jos toivot laadukasta asumista luonnon ja palvelujen läheisyydessä, on tämä koti täydellinen valinta juuri sinulle!
__________________________

BYGGANDET PÅBÖRJATS!!

Ett nytt hem med bra läge! Bostads Ab Vaasan Hehku erbjuder trivsamt och högklassigt boende i Västerängen. Området är växande och populärt bland barnfamiljer. Området är omgivet av mycket natur, lugn och goda friluftsmöjligheter.

Lägenheterna är funktionella och representerar högklassigt byggande. I nedre våningen finns kök kombinerat med ett ljust och öppet vardagsrum. Bastun, badrummet och hjälpköket finns i samma stämningsfulla utrymme. Separat badrum/toalett på övre våningen. Gott om förvaringsutrymme, vilket ökar boendetrivseln. Lägenheterna värms upp med energisparande jordvärme. Vattenburen golvvärme håller kalla fötter varma. Även inredandet underlättas då väggarna inte täcks av rör och element.

Enkel vardag och bekymmersfritt liv! Du får ett splitternytt högklassigt hem utan att behöva stressa över själva byggandet. Lägenheterna har ett fint läge och en hög utrustningsnivå, vilket garanterar en fungerande vardag. Detta är ett perfekt val för dig som vill bo högklassigt i närheten av natur och service.

Ohessa listattuna kaikki uudiskohteen As Oy Vaasan Hehku varattavissa olevat kohteet. Klikkaa otsikkoa, niin näet tarkemmat tiedot asunnosta ja pääset varaamaan sen itsellesi!