Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto - ohituskaista kohti uutta kotia!

Kotijoukkueen ostotoimeksiannon avulla teet asunnon ostamisesta erittäin helppoa ja vaivatonta ja tavoitat myös sellaiset kohteet, jotka eivät ole vielä internetissä tai lehtien palstoilla. Usein ostotoimeksiannon kautta löydetyt asunnot nimittäin eivät ole olleet vielä missään myynnissä.

Mikäli olet kyllästynyt seuraamaan päivittäin uusia myyntiin tulevia kohteita ja odottamaan kohteiden julkisia näyttöjä, niin ostotoimeksianto on sinulle oikea valinta. Näin voimme tarjota sinulle ostajana erinomaista henkilökohtaista palvelua. Ja mikä parasta, sinulle ei tule muita kuluja sopimuksesta kuin korkeintaan asiakirjojen hankkimisesta aiheutuneet kulut, mikäli emme löydä sinulle sopivaa kohdetta ja ellei sopimus johda kauppaan.

Sinun tarvitsee vain kertoa meille millaista kohdetta etsit. Ehkä sinulla on jo tiedossa jokin tietty asuinalue tai jopa katu josta koti tulisi löytyä. Huonemäärä, asunnon ikä ja käytettävissä oleva budjetti ovat myös oleellisia tietoja.

Tämän jälkeen me huolehdimme uuden asunnon etsimisestä sinun puolestasi ja saat kaikista potentiaalisista kohteista ensimmäisenä tiedon. Käännämme kaikki kivet ja kannot löytääksemme sinulle unelmiesi kodin. Kysy lisää miten sen teemme!

 

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit ostotoimeksiannosta!

 

 

Kotijoukkue käsittelee tietojasi yrityksen tietosuojakäytännön mukaisesti.