Asunnon myynti ja ostaminen koronaviruksen aiheuttamien rajoituksien aikana

Kotijoukkueen kiinteistönvälittäjät hyödyntävät toiminnassaan uusinta teknologiaa. Meiltä onnistuu asunnon myynti ja ostaminen turvallisesti ja tehokkaasti – täysin ilman lähikontaktia.

 

Koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten aikana voit asioida kanssamme asuntokaupoilla turvallisesti jopa täysin ilman lähikontaktia. Hyödynnämme toiminnassamme uusinta teknologiaa ja meillä onnistuu tarvittaessa koko asuntokaupan kaupantekoprosessi digitaalisesti ja ilman lähikontaktia.

Asuntosi arviokäynnin voit sopia suoritettavaksi ilman omistajan läsnäoloa kohteessa. Kohteen tarkemmat tiedot on mahdollista käydä läpi etukäteen ja sopia asioista puhelimitse. Myyntitoimeksiantosopimuksen teko onnistuu näppärästi sähköisen asiointipalvelun kautta.

Asuntosi myynti voidaan käynnistää ilman yleisesittelyjä laadukkaasti tarvittaessa laadukkaiden 3D-tilaesittelyjen tai videoesittelyiden avulla ja ostajat pääsevät tutustumaan myytäviin kohteisiin kotisohviltaan yksityiskohtaisesti ja markkinoinnissa käytetty materiaali on laadukasta. Lopullinen ostopäätös tietysti aina vaatii ostajan katselmuksen kohteessa.

Asunto- sekä kiinteistökaupan kirjalliset ostotarjoukset on mahdollista tehdä täysin sähköisen asioinnin avulla. Kosteusmittaukset ja kuntokartoitukset voidaan teettää ilman lähikontaktia. Ostaja voi haastatella kuntokartoituksen suorittaneen toimijan puhelimitse jälkikäteen ja tehdyistä kartoituksista ostaja saa aina kirjallisen raportin joka toimitetaan ostajalle viipymättä sen valmistuttua. Muut tarvittavat katselmukset voidaan tehdä tarvittaessa ilman muiden henkilöiden läsnäoloa. Kaupantekotilaisuus voidaan pääsääntöisesti järjestää digitaalisesti ja kaupanteko onnistuu joka tapauksessa valtakirjan avulla. Ei vaadi osapuolten fyysistä läsnäoloa.

Kotijoukkueelta saat parasta henkilökohtaista palvelua, tehokkaasti ja turvallisesti myös muuttuneissa olosuhteissa. Hyödynnä sinäkin kotisi myynnissä Kotijoukkueen ammattitaitoinen henkilökunta, uusin teknologia sekä nykyaikaiset laadukkaat markkinoinnin työkalut!