Kotijoukkue valmentaa

Oletko harkinnut kiinteistövälittäjän uraa? Haemme valtakunnallisesti kymmeniä uusia energisiä myyjiä koulutettavaksi asuntokaupan ammattilaisiksi.

Kotijoukkue valmentaa uusia asuntokaupan ammattilaisia

 

Haemme valtakunnallisesti kymmeniä uusia energisiä myyjiä koulutettavaksi asuntokaupan ammattilaisiksi.

Oletko harkinnut kiinteistönvälittäjän uraa? Nyt sinulla on loistava tilaisuus kouluttautua ja päästä tekemään merkityksellistä myyntityötä ihmisten kotien parissa!

Kotijoukkue on kymmenvuotias kuudellatoista eri paikkakunnalla toimiva yli sadan välittäjän yksityinen kiinteistönvälitysketju. Kotijoukkueessa pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää valtakunnallista ketjua. Panostamme nyt voimakkaasti kasvuun ja uusien myyntineuvottelijoiden valmentamiseen alalle. Haluatko sinä tulevaisuuden menestyjäksi kiinteistönvälitysalalla? Hakijoilta odotamme reipasta otetta, kivenkovaa asennetta sekä tietenkin tinkimätöntä rehellisyyttä.

Haemme nyt tulevaisuuden asuntokaupan tekijöitä Kotijoukkueen kasvusuunnitelmaa vahvistamaan. Kiinteistönvälittäjän koulutus järjestetään yhteistyössä Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen Kiinkon kanssa.

Koulutusohjelmamme perehdyttää sinut monipuolisesti asuntokauppaan ja vuokravälitykseen. Koulutuksessa yhdistetään KED-tutkintoon ja edelleen LKV-tutkintoon tähtäävää teoreettista opetusta, myyntivalmennusta ja työssäoppimista.

Koulutus alkaa heti vuoden 2020 alusta ja kestää puoli vuotta.

Hae mukaan koulutukseen täyttämällä vapaamuotoinen hakemus.

 

 

Kotijoukkue käsittelee tietojasi yrityksen tietosuojakäytännön mukaisesti.