Syksyn sistustustrendit

Syksyn 2020 sisustustrendien kärjessä on lämpöiset värit, kuten ruskean ja okran eri sävyt ja sekä maalaamaton puu.

Syksyn 2020 sisustustrendien kärjessä on lämpöiset värit, kuten ruskean ja okran eri sävyt sekä maalaamaton puu. Näitä värejä on vaivatonta lisätä kodin sisustukseen esimerkiksi tekstiilien ja koriste-esineiden avulla. Jo käytössä olevien koriste-esineiden ilmettä saa helposti uudistettua esimerkiksi spraymaalaamalla ne eri värisiksi. Tekstiileissä on lämpöisten sävyjen lisäksi trendikästä niiden muoto. Pyöreät tyynyt ja matot pehmentävät sisustuksen yleisilmettä. Myös tehosteseinän maalaaminen on helppo ja edullinen tapa saada sisustukseen näyttävyyttä. Tämän syksyn suosituimpia tehosteseinävärejä on greige, tummanvihreä ja okran eri sävyt.

Mustan värin käyttäminen sisutuksessa jakaa usein mielipiteitä, mutta sen yhdistäminen hillitysti lämpöisiin väreihin saa sisustukseen ryhdikkään ja tyylikkään ilmeen. Esimerkiksi mustat ovet ja ovenkarmit, valaisimet tai yksittäisten huonekalut tekevät kodin värimaailmasta syvemmän.

Viherkasvit raikastavat jokaisen kodin ilmettä ja ne sopivat erinomaisesti tämän syksyn trendivärien kanssa yhteen. Erilaiset punotut korit kasvien kukkaruukkuina on näyttävä tapa lisätä boheemia ilmettä lämpöisten sävyjen kaveriksi. Myös erilaiset heinät ja kuivakukka-asetelmat freesaavat sisustusta. Raikkautta sisustukseen saa myös lisäämällä metallinhohtoa. Kultainen on syksyn upein metalliväri, joka on helppo tuoda näkyville esimerkiksi laatikoiden vetimiin tai yksittäisten koriste-esineiden avulla.

 

Onko kodinvaihto ajankohtaista? Anna meidän auttaa!

 

Kotijoukkue käsittelee tietojasi yrityksen tietosuojakäytännön mukaisesti.